İncirlik'te 'Oyun bitti' afişi!

Darbe girişiminde İncirlik'ten uçaklar kalkmış ve Ankara'ya bomba yağdıran uçaklara havada yakıt ikmali yapmıştı. İncirlik Üssü'nün bulunduğu caddeye İngilizce 'Oyun Bitti' yazılı afiş asıldı.

İncirlik'te 'Oyun bitti' afişi!
17 Ağustos 2016 Çarşamba 09:34

İncirlik Üssü'nün girişine 'Oyun Bitti' yazılı afiş asıldı. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında İncirlik Üssü'nden kalkan tanker uçaklar, Ankara'ya bomba yağdıran savaş uçaklarına havada yakıt ikmali yapmıştı.

Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nün bulunduğu caddenin girişine, üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri bulunan İngilizce,
'Ulusal iradeye saygı. Oyun bitti. Tarih yazma zamanı' yazılı afiş asıldı.

Kim tarafından asıldığı bilinmeyen afiş, Merkez Sarıçam İlçesi'ndeki İncirlik Üssü girişinin de bulunduğu daha önce asker ve polislerin nöbet tuttuğu, üs dışına çıkan yabancı askerlerin geçiş güzergahında yer alan Atatürk Caddesi'nde bir kulübenin üzerinde bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.