İkinci canlı bomba Özgür Ünsal

Ankara Kızılay'da meydana gelen terör saldırısının ikinci faili Özgür Ünsal'ın Zonguldak nüfusuna kayıtlı ve uzun zamandır Ankara'da yaşadığı öğrenildi.

İkinci canlı bomba Özgür Ünsal
17 Mart 2016 Perşembe 08:34

13 Mart Pazar akşamı Ankara Kızılay'ı kana boyayan teröristlerin kimliği netlik kazandı.

Ankara'da 35 kişinin hayatını kaybettiği onlarca kişininde yaralandığı terör saldırısında, ikinci canlı bomba Özgür Ünsal'ın kimliği netleşti. Canlı bomba Özgür Ünsal’ın Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu ve uzun süredir Ankara’da yaşadığı belirlendi.

Ankara’daki terör saldırısında ikinci canlı bomba olduğu iddia edilen Özgür Ünsal’ın Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Ünsal’ın dış kulak iltihabı rahatsızlığı nedeniyle 10 Ağustos 2008 tarihinde Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ek binasındaki acil servise müracaat ettiği ortaya çıktı. Özgür Ünsal’ın annesi G. Ünsal ile babası A.S. Ünsal’ın ayrıldığı, kendisinin de uzun süredir Ankara Çankaya’da yaşadığı belirlendi. 26 yaşındaki Ünsal’ın, 2008 yılında da ikamet adresinin Çankaya olduğu tespit edildi.

Kaynak: HaberTürk

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.