İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. - Süleyman Soylu kimdir?

Efkan Ala nın görevden istifa ettiği veya ettirildiği tartışmaları sürerken İçişleri Bakanlığına Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu atandı. Süleyman Soylu'nun yerine ise Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu atandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. - Süleyman Soylu kimdir?
31 Ağustos 2016 Çarşamba 20:37

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la programda olmayan bir görüşme gerçekleştirdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 19.30’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Başbakan Binali Yıldırım’ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım arasındaki görüşme resmi programda bulunmuyordu.Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım arasındaki görüşme saat 20:00 sularında sona erdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın görüşmesinden sonra ​Ankara'dan gelen son dakika haberine göre, görüşme sonrasında Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın görevini bıraktığını açıkladı.

Yeni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kimdir? 

Trabzon Of'lu bir ailenin çocuğu olan Soylu 1969 yılında İstanbul'da doğmuş, İlk ve ortaöğrenimini İstanbul'da tamamladı. Plevne Lisesi mezunu olan Süleyman Soylu, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirmiştir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah hayırlı eylesin.