İbrahim Kalın'dan Kılıçdaroğlu'na sert cevap

​Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Erdoğan'ın hesabındaki dövizleri TL'ye çevirip çevirmediğine yönelik tartışma çıkaran Kılıçdaroğlu'na sert cevap vererek tartışmayı bitirdi.

İbrahim Kalın'dan Kılıçdaroğlu'na sert cevap
08 Aralık 2016 Perşembe 15:52

​Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunmasıının yanı sıra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da sert tepki gösterdi. 

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın dövizleri TL'ye ya da altına çevirmesi çağrısı yapmasının ardından Erdoğan'ın mal beyanındaki dövizleri Türk Lirası'na çevirip çevirmediğine yönelik tartışma yaratmasına karşılık Kalın açıklama yaptı.

Kalın açıklamasında "Cumhurbaşkanımız bu çağrıyı yaptığı gün itibarıyla hesabındaki bütün dövizleri Türk lirasına çevirmiştir. Bunun aksini beklemek, hatta düşünmek bile abesle iştigaldir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan böyle bir kampanyayı başlatacak ve kendisi bunun içinde olmayacak, yani insanlara 'yapın' dediği bir şeyi kendisi yapmayacak, böyle bir şey söz konusu dahi değil. Bu kampanyada Cumhurbaşkanımız da vatandaşlarımızla, iş adamlarımızla, kurumlarımızla Türk lirasına, milli paramıza sahip çıkmıştır." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.