Hizbullah liderinden Trump'a şok sözler

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, destekçilerine seslendiği canlı yayında yeni ABD Başkanı Donald Trump için çok ağır konuştu.

Hizbullah liderinden Trump'a şok sözler
13 Şubat 2017 Pazartesi 11:15

Yeni ABD Başkanı Donald Trump'a Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, 'aptal' diye bahsetti. Ocak'taki yemin töreninin ardından göreve başlayan Trump için açıklamada bulunan Nasrallah, “Beyaz Saray'da bir aptalın olmasından faydalanacağız” dedi. Ayrıca Nasrallah, “Trump ikiyüzlülüğü bir kenara bırakarak, hukuksuz ve ırkçı ABD'nin gerçek ve çirkin yüzünü ortaya çıkardı.” diyerek sözlerine devam etti.

Canlı yayın yaparak destekçilerine seslenen Hizbullah lideri Nasrallah, Astana görüşmeleriyle alınan ateşkes kararını için “Suriye'de ulusal uzlaşıyı sağlayacak ve kanı durduracak anlaşmayı destekliyoruz” diye konuştu. Ateşkes için 'Hizbullah'ın Astana'daki diplomatik çabaları baltaladığı' yönünde kampanya yürütenlerin ise  Arap medya organları olduğunu söyleyerek birde şuçlamada bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.