HDP'li İl Başkanı Güleryüz ve yöneticileri gözaltında

Dünki basın toplantısında terör propagandası yapan HDP İzmir İl Başkanı Mahfuz Güleryüz ve partinin iki il yöneticisi terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

HDP'li İl Başkanı Güleryüz ve yöneticileri gözaltında
22 Şubat 2017 Çarşamba 09:08

Terör soruşturması kapsamında PKK propagandası yaptığı iddia edilen HDP İzmir İl Başkanı Mahfuz Güleryüz ve partinin iki il yöneticisi gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca verilen talimat üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde düzenlenen HDP il yöneticileri ve parti üyelerinin basın toplantısıyla ilgili çalışma başlattı. İzinsiz olarak gerçekleştirilen basın toplantısında terör operasyonlarının eleştirilmesi, terör örgütü propagandasının yapılması ve polisin suç delili olarak el koyduğu pankartlardaki yazıların değerlendirilmesi için 3 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

Gözaltına alınan Güleryüz ve iki yönetici, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine götürüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.