HDP'li Figen Yüksekdağ: Bize bölücü diyenler, Türkiye’yi böldü

HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ'dan iktidara yönelik skandal açıklamalarda bulundu.

HDP'li Figen Yüksekdağ: Bize bölücü diyenler, Türkiye’yi böldü
12 Ekim 2016 Çarşamba 12:43

HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, skandal açıklamalarda bulundu. Dün AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'i şehit eden PKK'lı teröristleri eleştireceği yerde yine AKP'ye yüklendi.

Figen Yüksekdağ'ın skandal açıklamadı:

Van’da, Diyarbakır’da siyasi cinayetler yaşanıyor. Her gün silah sesi duyuyoruz. Sorumlusu siyaset alanını kapatan iktidardır.

1 yıl önce, ülkeyi yönetenler barışta ısrar edenlerin sözünü dinleseydi Türkiye toplu katliamlarla anılan bir ülke haline gelmeyecekti. “Hesap vermemek için katliamların siyasi sorumlularını gizliyorlar. Hesap vermekten kurtulamazsınız, çünkü çok kan döktünüz. “Katliamın yıl dönümünde resmi bir açıklama duydunuz mu? Bize bölücü diyenler, Türkiye’yi zalimler ve mağdurlar olarak böldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.