Hazine Müsteşarlığından önemli FETÖ açıklaması

Hazine Müsteşarlığı, şüpheli bulunan 19 Hazine personeline yönelik yapılan operasyonla ilgili çıkan haberlere yönelik açıklamada bulundu.

Hazine Müsteşarlığından önemli FETÖ açıklaması
15 Aralık 2016 Perşembe 15:13

​Hazine Müsteşarlığında bugün Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. ​Hazine Müsteşarlığı operasyon hakkında açıklama yaptı.

Açıklamada Müsteşarlığa herhangi bir polis baskınının olmadığını vurgulandı. Bazı internet sitelerinde yer alan "Ankara'da dev operasyon" başlıklı haberlerde Hazine Müsteşarlığında başlatılan operasyonda 19 kişinin gözaltına alınmasına ilişkin  Hazine Müsteşarlığı şu açıklamayı yaptı:

"Bilgi eksikliğinden kaynaklı bu haberlerde sanki sabahın erken saatlerinde, Müsteşarlığımızda operasyon yapıldığı izlenimi doğmuştur. Yapılan incelemede, haber konusu operasyonun daha önce KHK'larla kurumdan uzaklaştırılmış Hazine personeli ile ilgili olduğu anlaşılmıştır. Bu çerçevede bu sabah Hazine Müsteşarlığımızda polis baskını şeklinde kesinlikle herhangi bir operasyon olmamıştır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.