Halep'li Bana, Erdoğan'ı duygulandırdı

Dünyanın tanıdığı Halepli Bana'nın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a Suriye'de yaşanılanları anlatması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Halep'li Bana, Erdoğan'ı duygulandırdı
21 Aralık 2016 Çarşamba 14:32

Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla Halep'in sesi olan 7 yaşındaki Bana Alabed ve ailesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliye'de ağırladı. Halep'ten tahliye edildikten sonra Külliye'ye gelen küçük kızın anlattıkları Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı duygulandırdı. 

Halep'te yaşanan insanlık dramını twitterdan yaptığı paylaşımlarla dünyaya duyuran Halep'li Bana, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'na yardım çağrısında bulunmuştu. Çavuşoğlu'da Bana'ya söz vermişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.