Hakkari'de terör operasyonu

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Geniş çaplı operasyonlar sürdürülmekte olup, Çukurca'da çok sayıda bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

Hakkari'de terör operasyonu
02 Aralık 2016 Cuma 21:34

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, Çukurca ve Yüksekova ilçelerinin kırsal alanında devam eden operasyon kapsamında, Güven Dağı bölgesinde bugün saat 06.40 sıralarında güvenlik güçlerine yönelik, bölücü terör örgütü mensupları tarafından ateş açıldığı belirtildi.

Açılan ateşe anında karşılık verilmesiyle çatışma çıktığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Çıkan çatışma neticesinde 3 askeri personel şehit olmuş, 8 askeri personel yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Bölgeye yakın hava destek vasıtaları sevk edilmiş, bölge ateş altına alınmıştır. Geniş çaplı operasyonlar sürdürülmekte olup çok sayıda bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.