Hakkari Çukurca'da 7 terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında devam eden Şehit Sağlık Üstçavuş Mekan Şahin Operasyonu kapsamında Çilekli Tepe'de ilk belirlemelere göre 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari Çukurca'da 7 terörist etkisiz hale getirildi
14 Eylül 2016 Çarşamba 16:15

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığının sevk ve idaresinde 1'inci Komando Tugayı, 2'nci Hudut Tugayı ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birlikleri ile gerçekleştirilen Şehit Sağlık Üstçavuş Mekan Şahin Operasyonu'nun hava kuvvetleri, kara havacılık ve topçu birlikleriyle sürdürüldüğü bildirildi.
 
Operasyon kapsamında Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalındaki Çilekli Tepe'de bir mağara içinde terörist görüntüsünün alındığı kaydedilen açıklamada, "Yapılan tank ve zırhlı muharebe atışları sonucu ilk verilere göre 7 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bu bölgede etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 195 olmuştur." bilgisi aktarıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murtaza Ulubey - 8 yıl önce
Rabbim askerimize güç ve kuvvet ver. Elleri dert görmesin