Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür gözaltına alındı

FETÖ soruşturması kapsamında eski milli futbolcu Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Baba Selmet Şükür polis ekipleri tarafından Adapazarı'nda gözaltına alındı. Peki Hakan Şükür yakalandı mı? ABD'de bulunan Hakan Şükür iade edilecek mi?

Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür gözaltına alındı
12 Ağustos 2016 Cuma 14:20

Fettullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında FETÖ'cü Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Adapazarı'nda bulunan evinde bulunamayan Selmet Şükür, Adapazarı'nda polis tarafından gözaltına alındı. Sabah Saatlerinde Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün tüm malvarlıklarına el konulmuştu. 

Sakarya Cumhuriyetbaşsavcılığı tarafında yürütülen soruşturma kapsamında Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına,  kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar vermişti. 

ABD'de bulunan Hakan Şükür'ün Türkiye'ye iadesi konusunda bir girişim yapılacak mı? Konu ile ilgili Sakarya Cumhuriyetbaşsavcılığı Hakan Şükür hakkında da yakalama kararı çıkarmıştı.  FETÖ'cü Hakan Şükür hakkında gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Hakan şükür etme bulma dünyası. Bakalım FETÖ seni kurtarabilecek mi?