Hakan Çavuşoğlu bakan olduğunu televizyondan öğrendi

Hakan Çavuşoğlu, televizyondan kabine değişikliğinde Başbakan Yardımcısı görevine getirildiğini öğrendi. Peki Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu kimdir?

Hakan Çavuşoğlu bakan olduğunu televizyondan öğrendi
19 Temmuz 2017 Çarşamba 16:29

Yeni kabinede AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Başbakan Yardımcısı oldu. Çavuşoğlu, Başbakan Yardımcısı görevine getirildiğini televizyondan öğrendiğini açıkladı. 

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ankarada bulunduğunu belirterek, "Başbakan Yardımcısı olduğumu Sayın Başbakanımız Binali Yıldırımın açıklamasını izlerken öğrendim. Arkadaşlarımla birlikte izliyorduk. Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Görev bölümü ile ilgili ayrıntıları henüz bilmiyorum. Hayırlısı olsun dedi"dedi.

Hakan Çavuşoğlu kimdir?

Yunanistan'ın Gümülcine şehrinde 26 Şubat 1972 tarihinde doğdu. Çavuşoğlu, ilk öğrenimini Yunanistanda tamamladı. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Çavuşoğlu daha sonra Bursada avukatlık yaptı. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı görevlerinde bulunan Çavuşoğlu, iyi düzeyde Yunanca ve orta düzeyde İngilizce biliyor.Adalet Komisyonu Üyeliği ve Türkiye-Bosna Hersek Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerinde de bulunan Çavuşoğlu, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.