Hacettepe Üniversitesinde PKK mensubu öğrenciler olay çıkardı

Hacettepe Üniversitesinde olaylar çıktı. PKK sempatizanı öğrenciler Nevruz kutlaması adı altında Türk öğrencilere saldırdı. Saldırı sonucu iki öğrenci yaralanırken olay yerine çok sayıda polis geldi. Olay sonrası aralarında Aylin Nazlıaka ve Ali Haydar Hakverdi'nin de bulunduğu bir gruba Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde ülkücüler tarafından saldırıldığı iddia ediliyor.

Hacettepe Üniversitesinde PKK mensubu öğrenciler olay çıkardı
23 Mart 2016 Çarşamba 23:07

Hacettepe Üniversitesi'nde bir süredir iki Türk öğrenciyi takip altına alan PKK sempatizanı öğrenciler Nevruz kutlaması bahanesiyle Yıldız Anfi'de Türkçü öğrencilere döner bıçaklarıyla saldırdı. Saldırının akabinde olay yerine gelen çevik kuvvet grupları dağıttı. 

Hacettepe Üniversitesinde tekrar gerginlik yaşanma ihtimaline karşı çevik kuvvet polisleri ve TOMA (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

hacettepe

Yaşanan arbede sonucu 6 kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor. 

Geçtiğimiz iki senelik dönem içerisinde PKK sempatizanı öğrencilerin Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde sık sık Abdullah Öcalan posteri ve PKK bayrağı açtığı Türkçü, milliyetçi öğrencilerin de bayrak açma girişimini sık sık engellediği biliniyor. 

Hacetteğe Üniversitesinde okuyan öğrenciler Kamu Saati'ne verdikleri demeçte, PKK'lı öğrencilerin sık sık provokasyon yaptıklarını, kendilerini tahrik ettiklerini ve PKK bayrağı açmaya çalıştıklarını belirtti. Buna hiçbir zaman müsade etmeyeceklerini söyleyen Hacettepe Üniversiteli gençler okullarının PKK mensubu teröristlerden bir an önce temizlenmesini istiyor.

Öte yandan bir gazetenin iddiasına göre arbedede yaralanan öğrencilerin tedavisi sırasında Gazi Üniversitesi Hastanesi önünde ülkücü öğrencilerin içlerinde Aylin Nazlıaka ve CHP Milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin de bulunduğu gruba saldırdı. Olay yerine gelen polisler 10 kişiyi göz altına aldı.

Bir gazetenin haberine göre de Aylin Nazlıaka ve CHP Milletvekili Ali Haydar Hakverdi hedef şaşırtacak cinsten Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne ülkücü öğrenciler ellerinde sallama, bıçaklarla girdiler ve bize saldırdılar dedi. Ayrıca Hakverdi bu öğrencilerin okulda silah göstererek gezdiklerini belirterek PKK mensubu öğrenciler hakkında yorumda bulunmadı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan - 8 yıl önce
Olaya çok yakın şahit oldum. O PKK'lı öğrencilerin o okuldan temizlenmesi şart yoksa olaylar bitmez
Avatar
Demet - 8 yıl önce
Hastaneyi basmışmış, verin yaygarayı PKK savunucuları sizi
Avatar
CCC ENGELLENEMEZ CCC - 8 yıl önce
Temizlik ŞART
Avatar
Neşet Pala - 8 yıl önce
Aponun ilk göz ağrısı olmasından kelli olsa gerek Hacettepe PKKlıların çok ehemmiyet verdiği bir üniversite. Hatta benim okuduğum dönemde üniversite kazanması hayal tipler okulda fink atıyordu ve yine buna benzer bir kavga çıkmıştı merkez kampüste.
Avatar
Mehmet Aytekin - 8 yıl önce
Medya olayı karşıt görüşlü öğrenciler diye veriyor. Bir tarafta PKK'lı teröristler var. Diğer tarafta Ülkücüler. Bir anlamda doğru Teröristin tek karşıtı Ülkücüler. Aylin Nazlı Aka, Ali Haydar Hakverdi hastaneye kimi ziyarete gitmiş!? Amaç ne! ?