Haç işaretine benzeyen Mihrap'a Müslümanlardan sert tepki!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan Sani Konukoğlu Camii Mihrap'ının haç işaretine benzer bir mimaride inşa edilmesi duyarlı Müslümanların çok sert tepkisine neden olurken camii alışılmışın dışındaki mimarisiyle de dikkat çekti.

Haç işaretine benzeyen Mihrap'a Müslümanlardan sert tepki!
15 Ağustos 2016 Pazartesi 21:04

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan Sani Konukoğlu Camii Mihrap'ının haç işaretine benzer bir mimaride inşa edilmesi Müslümanların tepkisini aldı.
Özellikle karşısından bakıldığında bariz olarak haç işaretine benzeyen Mihrap, alışılagelmiş mimariden uzak yapısıyla da dikkat çekiyor.
Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu fotoğraflara bazı vatandaşlar çok sert tepki verdi ve bu hatanın acilen düzeltilmesi, Müslümanların da şuurlu olması hususunda çağrıda bulunuldu.
 
Bursa inegöl'deki Sani Konukoğlu Cami Mihrabında Bulunan Haç'a benzer işareti vatandaşların tepkisi nedeniyle Halk Özel Harekat Tarafından Kaldırıldı.

Konuyla alakalı Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan herhangi bir açıklama gelmedi.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Yaparken hiç düşünmemişler mi?