Gümüşhane İl Jandarma Komutanı kalp krizi geçirdi

Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan (46), geçirdiği kalp krizi sonrası Trabzon’da tedavi altına alındı.

Gümüşhane İl Jandarma Komutanı kalp krizi geçirdi
16 Ağustos 2016 Salı 20:41

Dün akşam birliğinden evinde giden İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan, aninden rahatsızlandı ve Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İlk müdahalede kalp krizi geçirdiği anlaşılan Albay Danışan, Trabzon Karadeniz Medical Park Hastanesi’ne  hemen sevk edildi. Anjiyo olan Albay Danışan’ın sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Konu hakkında bilgi veren Trabzon Karadeniz Medical Park Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Turan Saka, "Hastamız genel sağlığı itibarıyla çok şükür iyi. Gerekli müdahalede bulunuldu. Anjiyo yapıldı ve damarlarda şu an bir sıkıntı yok. En kısa zamanda taburcu ederiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.