Gülen, İncil üzerine yemin etti! 7 Türk kefil oldu

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in İncil'e yemin ettiği ve 7 Türk'ü ise kefil olarak gösterdiği ortaya çıktı. İşte kefil olan 7 Türk'ün isimleri ve Gülen'in yemini...

Gülen, İncil üzerine yemin etti! 7 Türk kefil oldu
09 Ekim 2016 Pazar 09:13

Teröristbaşı Fetullah Gülen hakkında çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devem ediyor. Pensilvanya'nın tüm sırlarını bilen Nurettin Veren'in açıklamalarına göre Gülen,  ABD vatandaşı olmak için İncil üzerine yemin etti. Yemine kefil olarak ise 7 Türk'ün adının verildiğini anlattı.

Gülen'in İzmir'de görev yaptığı Kestane Pazarı semti özel olarak seçildiği ve nedeninin ise Pensilvanya'daki gibi Cizvit papazlarının eğitim almasından kaynaklandığını söyleyen Veren, teröristbaşının 1988 yılında para toplattığını anlattı. 

Gülen, para ile Necdet Başaran'ı Pensilvanya'ya yolladı. Bugünki çiftliği aldıran Gülen,  ABD'ye gideceğini, o zaman planlamıştı. 1999 yılında hastalık bahanes ile kaçan Gülen, Amerikan vatandaşı olmak için başvuru yaptı. Vatandaşlık için 20'si ABD'li, 7'si ise Türk toplamda 27 kişinin kefil gösterildi.

Kefil olan 7 Türk:

- Yıldırım Akbulut
- Ali Yurtsever
- Mehmet Sağlam
- Emin Başer
- Kemal Öksüz
- Murat Saraylı
- Mustafa Akyol

Teröristbaşı Gülen'in yemini:

Burada, önünüzde, şimdiye kadar tabiiyetinde bulunduğum her türlü devlet tabiiyeti ve egemenliğini reddettiğime; bundan böyle ABD'ye bağlılık göstereceğime; gerektirdiği hallerde ABD ordusuna hizmet vereceğime; bu yükümlülükleri özgür bir şekilde, akıl sağlığım yerinde ve samimi olarak üstleneceğime yemin ederim.

Kaynak: Takvim

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.