Gri listede bulunan 2 PKK'lı terörist öldürüldü

300 bin ödülle gri listede bulunan Yüksel Gökbaş ile Ali Özalp adlı teröristler etkisiz hale getirildi. Öldürülen teröristler Tunceli'deki komutanlığa yaptığı saldırıyı yönetmiş 1 uzman çavuşun şehit olmasına ve 3 polisin de yaralanmasına neden oldmuştu.

Gri listede bulunan 2 PKK'lı terörist öldürüldü
30 Ağustos 2016 Salı 11:16

Tunceli'de 1 uzman çavuşu şehit eden hain teröristlere yapılan operasyonda 6 PKK'lı terörist öldürülmüştü. Öldürülen teröristlerin içerisinde bulunan Yüksel Gökbaş ile Ali Özalp'in başına gri listede 300 bin ödül konulduğu ortaya çıktı.

Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'ndeki İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçen Pazartesi günü 30-40 kişiden oluşan PKK'lı terörist grubu roketatar ve uzun namlulu silahlarla hain bir saldırı düzenlemiş ve çatışmada, 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 polis de yaralanmıştı. İlçeden gasp ettikleri araçlarla kaçmaya çalışan terörist grubunu takibe alan güvenlik güçleri hava desteği ile operasyon düzenleyerek 6 teröristi Bezik Ormanları mevkiinde etkisiz hale getirdi.

Ölü ele geçirilen PKK'lı teröristler arasında bulunlardan ikisinin Nazımiye saldırısını yönettiği ve  'Serhat Dersim' kod adlı Yüksel Gökbaş ile 'Dılgeş Sarpiyan' kod adlı Ali Özalp'in İçişleri Bakanlığı tarafından aranan teröristler listesinde bulunduğu belirlendi.


Etiketler; #PKK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.