Gordion AVM'den canlı bomba haberiyle ilgili açıklama geldi

Gordion AVM'de canlı bomba yakalandığına dair sosyal medya ve internette çıkan haberlerle ilgili Gordion AVM'den bir açıklama geldi. İşte Gordion AVM'nin açıklaması.

Gordion AVM'den canlı bomba haberiyle ilgili açıklama geldi
15 Mart 2016 Salı 15:45

Ankara'da 15 Mart 2016 Salı günü Gordion AVM'de terörist, canlı bomba yakalandığına yönelik haberler sosyal medyayı salladı. Konuyla ilgili Gordion AVM'den açıklama yapıldı.

GORDİON AVM'DE CANLI BOMBA HABERİ

İŞTE GORDİON AVM'NİN AÇIKLAMASI

Sosyal medyada ve online mesalşaşma platformlarında Gordion Alışveriş Merkezi’nde bomba bulunduğuna dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve bu haberlerin asılsız olduğunu ilgili kolluk kuvvetleri tarafından da teyit edildiğini duyururuz.

İlgili konu hakkında şu ana dek emniyet birimlerinden alışveriş merkezi yönetimimize gelen herhangi bir uyarı bulunmadığını sizlerle paylaşmak isteriz.

Tüm ziyaretçilerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güvenli bir şekilde alışveriş merkezimizi ziyaret etmeye devam edebilirler.

Kamuoyuna duyurulur

Saygılarımla

Gordion AVM

Multi Turkey

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.