Gökçek'ten yeni Başbakan mesajı!

Melih Gökçek, Twitter hesabından yeni başbakana ilişkin mesaj yayımladı. Gökçek mesajında yeni Başbakan'ın Binali Yıldırım olacağına işaret etti. İşte detaylar...

Gökçek'ten yeni Başbakan mesajı!
19 Mayıs 2016 Perşembe 11:00

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, sosyal medya hesabı Twitter'den bir mesaj yayımlayarak yeni Başbakan'a ilişkin sinyeller verdi. 

AK Parti Genel Başkan adayları bugün toplanacak MKYK sonrasında açıklanacak. Genel Başkan seçimlerine hep tek adayla çıkan AK Parti'nin bugünde tek aday açıklaması bekleniyor. AK Parti'den açıklanacak adaylarla ilgili bazı isimler öne sürülüyordu. Herkesin merakla beklediği açıklama öncesinde yeni adaya ilişkin Melih Gökçek'ten sinyal geldi.

Melih Gökçek Yeni Genel Başkan ve Başbakana ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamada:

"Hayırlı Olsun Türkiye. Bir Tanesi Geliyor Bir Tanesi" ifadelerine yer verdi.

Gökçek'in paylaşımı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olacağına yorumlandı. Bakan Yıldırım, 1 Kasım seçimlerinden sonra " Vurur Yüze İfadesi, Yine Tek Başına İktidarız 'Bir Tanesi' " şeklinde bir mesaj yayımlamıştı ve Yıldırım'ın mesajı sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. 

Gökçek'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı kastettiği mesajı şu şekildedir:



Kısa zaman önce Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkanlığını ve Başbakanlığı bırakma kararı almış ve yeni genel başkan ve başbakanın belirlenmesi için olağanüstü kongrenin 22 Mayıs 2016 tarihinde toplanması kararı verilmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.