Gökçek'ten metroda 'kadınlara ayrı vagon' anketi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek​, Twitter adresinden metroda 'kadınlara özel vagon' uygulamasına ilişkin bir anket çalışması başlattı.

Gökçek'ten metroda 'kadınlara ayrı vagon' anketi
13 Haziran 2016 Pazartesi 10:11

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek​, Twitter adresinden metroda 'kadınlara özel vagon' uygulamasına ilişkin bir anket çalışması başlatarak bayan vatandaşlara "bayanlara ayrı vagon uygulamasını deneyelim mi?" soru yöneltti. Kısa sürede binlerce kişi ankete katıldı.

Gökçek, resmi Twitter hesabından Japonya'nın başkenti Tokyo'da uygulanan 'yalnızca kadınlara özel' vagon projesini Ankara Metrosunda da bu uygulamanın yapılıp yapılmamasıyla ilgili bayan vatandaşlara "Ne dersiniz? Ankara Metrosu'nda da bayanlara ayrı vagon uygulamasını deneyelim mi?" diye sorarak 24 saat sürecek olan anketini başlattı. Ankette şu anda  'evet deneyelim' yanıtının önde gidiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.