Gaziantep için ABD'den terör uyarısı

ABD Büyükelçiliği, Gaziantep'te bazı AVM, kafe ve restoranların teröristlerce hedef alınabileceği duyumunu paylaşarak, vatandaşlarına uyarılarda bulunan bir mesaj yayınladı.

Gaziantep için ABD'den  terör uyarısı
22 Eylül 2016 Perşembe 15:13

Büyükelçiliğin internet sitesinden yayımlanan uyarı mesajında polis raporlarına göre Gaziantep'te bulunan terör hücrelerinin bir saldırıda bulunacağı uyarısı yapıldı.

Elçiliğin ABD vatandaşları için yayımladığı mesajda, Gaziantep'teki bir "terör hücresi"ne yönelik polis soruşturması yürütüldüğüne dair haberler alındığı belirtildi. Mesajda, "Bu bilgi, teröristlerin muhtemelen alışveriş merkezlerini ya da Batılı müşterilerce tercih edilen restoran ve kafeleri hedef alacağına işaret ediyor" ifadelerine yer verildi.

İşte hedefte olabileceği belirtilen mekanların isimlerinin de yer aldığı o uyarı mesajı:


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.