Firar hazırlığı yapan 13 FETÖ'cü toplantıda yakalandı

Çanakkale'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Amerika'ya kaçma hazırlığı yaptıkları ileri sürülen 2 kişinin de aralarında bulunduğu 13 kişi, bir evde toplantı yaparken gözaltına alındı.

Firar hazırlığı yapan 13 FETÖ'cü toplantıda yakalandı
27 Ağustos 2016 Cumartesi 23:25

Evde yapılan aramalarda, Amerika'ya kaçma hazırlığında oldukları belirtilen FETÖ üyesi iki şüphelinin üzerinde yeşil kart ile pasaport bulundu.

Aramalar kapsamında örgüt içindeki kademeleri belirleyen 6 adet 1'er  ile bin dolar, 2 bin  ve toplam 9 bin TL para, örgüte ait dokümanlar, örgüt içi şifreli konuşma programı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 13 kişi, çevik kuvvet minibüsü ile Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Şüpheliler, hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polisler tarafından çevik kuvvet minibüsüne bindirilen şüphelileri gören bir vatandaş, tepki göstererek 'köpekler' diye bağırdı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
İnlerine kaçıyorlar.