FETÖ'nun 1 dolar şifresi çözüldü

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında gözaltına alınan farklı görev ve mevkilerde olan üyelerinde Fethullah Gülen'in "okuduğu" iddia edilen 1 dolarlık banknotların şifresi çözüldü.

FETÖ'nun 1 dolar şifresi çözüldü
24 Ağustos 2016 Çarşamba 20:20

Fethullan Gülen tarafından Amerika'dan gönderilen 1 dolarların üzerindeki seri numaraların şifre amaçlı kullanıldığı tespit edildi. 

Örgüt için önemli olduğundan şüphelenilen bazı isimlerin üzerinde seri numarası "F" ile başlayan 1 dolar çıkması dikkati çekti. Diğer zanlıların cüzdanlarında ise "J" ve "C" seri numaralı 1 dolarlık banknot bulundu.

Dolarları iş adamlarının bereket, askerlerin ise örgüte mensup olduğunu göstermek için yanında taşıdığı iddia edildi. Görevlendirmelerde paraların seri numaraları gösterilerek parolanın doğrulandığı tespit edildi. Seri numaralar üzerinde araştırmalar devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.