FETÖ mensuplarına mesaj gönderildi!

Darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından FETÖ mensuplarına gönderilen mesaj ortaya çıktı. İşte FETÖ mensuplarına gönderilen mesaj...

FETÖ mensuplarına mesaj gönderildi!
20 Temmuz 2016 Çarşamba 15:40

FETÖ mensupları tarafından başlatılan darbe girişimi bastırıldı. 15 Temmuz 2016 tarihinde bastırılan kalkışma sonrasında FETÖ mensuplarına yönelik operasyonlar başladı. Bu sırada FETÖ mensuplarının gizlenmesi için mesajlar atıldı.

WhatsApp mesajları ortaya çıkan örgüt elemanları yeni bir taktik geliştirdi. İşte kendilerini gizlemeleri için FETÖ elemanlarına gönderilen mesaj :

"Sosyal Medya'da "Allah Türkiye'yi korusun"  diyerek kapsayıcı mesajlar paylaşalım. Abartılı karşı mesajlara gerek yok ayrıca inandırıcı da olmaz. Destekleyici de olmayın karşı da gelmeyin. Tiranı hedef alan (Erdoğan) mesajlar yazmayın. Muhterem Hocaefendi (FETÖ) adına menfi yahut müspet hiçbir paylaşım yapmayın. Biz gayret ettik netice ancak ona ait. Şer gibi görünmesi bizi yanıltmasın. Arkadaşları dikkatlice uyaralım. Yeni takvim belirlene kadar kullandığımız bu takvimi iptal etmiş olalım inşallah. Bir süre toplantı yapmayacağız. Kendi telefonlarınızı kapatmayın, şüpheli tavırlardan sakının. Yeni telefonlar ve hatlar dağıtılana kadar tedbir hatlarımızı imha ediyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.