FETÖ içinde hurma sapkınlığı

FETÖ içinde 'Fethullah Gülen'in okunmuş hurmalarını yiyenin çocuğu oluyor.' inanışının yaygın olduğu ve buna inananların içerisinde yüksek tahsilli kişilerin de olduğu tespit edildi.

FETÖ içinde hurma sapkınlığı
29 Ağustos 2016 Pazartesi 20:09

Fethullahçı terör örgütü üyeleri terörist başı Fethullah Gülen'e ilahi vasıf yüklüyordu. FETÖ soruşturması kapsamında yapılan araştırmalar ve örgüt elemanlarının ifadeleri bu sapkın düşünceyi ortaya çıkarıyor. Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun FETÖ'cü hakim ve savcıları ihraç ederken yayınladığı gerekçe tüm bu çarpık ilişkileri ortaya koydu.

HURMA YİYENİN ÇOCUĞU OLUYOR
Çocuğu olmayan örgüt üyeleri Amerika'ya giderek Fethullah Gülen'i ziyaret ediyordu.Gülen okuduğu hurmayı çocuğu olmayan bir çifte veriyor, ve hurmayı yiyip çocuk bekliyorlardı. Söz konusu inanış biçimi örgütün üst kademesindeki isimler, yüksel tahsilli üyeler için de geçerli. 

ÖRGÜT ÜYESİ OLMAK İÇİN DİNDAR OLMAYA GEREK YOK

Örgüt üyesi olmak için dindar olmak ya da inançlı olmak şartı gerekmediği gerçeği de ortaya çıktı. Genelde dindar müslümanlardan oluştuğu düşünülen örgütün içinde alkol müptelası, kumarbaz, hırsız, tefeci gibi bir çok suçlu yer alıyordu.

PARA VERENİN GÜNAHLARI AFFOLUYOR

Örgütün dinden çok para odaklı olduğu da orta çıktı. Örgütün içerisinde himmetini veren kişinin günahları affolmuş sayılıyor,ödenen para işlenmiş günahların bedeli olarak kabul ediliyordu. Ödenen para işlenmiş suçları da silmeye yetiyordu.

Bu gerekçeler resmi gazetede yayımlanarak, kamuya duyuruldu.


Etiketler; #fetö #hurma
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.