FETÖ'den öğrencilere çıplak fotoğraf şantajı!

Ordu'daki FETÖ iddianamesinde korkunç detaylar ortaya çıktı. İddianamede örgüte ait yurtlarda kalan kızların çıplak fotoğraflarının çekilerek şantaj yapıldığı yer aldı.

FETÖ'den öğrencilere çıplak fotoğraf şantajı!
10 Ocak 2017 Salı 21:32

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) darbe girişimine ilişkin hazırlanarak mahkemeye sunulan iddianamede şok detaylar dikkat çekti.

ÖRGÜTTEN KOPMA İHTİMALİNE KARŞI ŞANTAJ

FETÖ’nün Ordu’daki faaliyetlerine ilişkin Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede; örgüte ait yurtlarda kalan kız öğrencilerin ‘abla’ olarak adlandırılan ilçe sorumluları tarafından çıplak fotoğraflarının çekildiği ve bu fotoğrafların ileride örgütten kopma ihtimaline karşı şantaj olarak kullanıldığı iddia edildi. 

Ayrıca iddianamede, örgütün yasa dışı faaliyetlerle finansman sağladığı, himmet, bağış, burs gibi çeşitli adlarla toplanan paralarla gayrimenkuller alınarak ‘kara para akladığı’ da öne sürüldü.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.