FETÖ'cülerin 'ByLock' mesajları deşifre oldu

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında ele geçirilen belgelerde FETÖ mensuplarının 'ByLock' uygulamasındaki yazışmaları deşifre oldu.

FETÖ'cülerin 'ByLock' mesajları deşifre oldu
06 Eylül 2016 Salı 10:26

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda ele geçirilen belgelerde terör örgütünün esnaf sorumlusuna ait olduğu belirtilen 'ByLock' uygulamasındaki yazışmaları deşifre edildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin İzmir, Ankara, Erzurum ve Manisa'da yapılan operasyonlarda elde edilen belgelerde terör örgütünün esnaf sorumlusuna ait olan 'ByLock' mesajları ortaya çıktı. Uygulamadaki yazışmada örgütün esnaf sorumlusunun terör örgütüne üye olan kişilere örgütün yaptığı faaliyetleri anlattiği ve bazı uyarılarda da bulunduğu belirlendi.

Ayrıca esnaf sorumlusunun ‘ABD kamp’ başlığı altında ocak ayında bir paylaşım yaptığı deşifre edilirken bu yazışmada “Amerika genelinde yapılan otel programlarının genel olarak iyi geçtiği anlatıldı H.E'ye. Şerif Ali Tekalan abi söz aldı. Programlardan birkaçına FBI'dan üst düzey temsilcilerin konuşmacı olarak katıldığını belirtti” ifadelerine yer verildiği görüldü.

İşte 'ByLock' yazışmaları:





Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.