FETÖ, canlı bombalara cennet vadediyor

FETÖ artık intihar eylemlerine başladı. FETÖ yapısını iyi bilen Latif Erdoğan, Ümit Akdemir ve Hayati Küçük; Rus Büyükelçi Lavrov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ'cü olduğunu söyledi. Hayati Küçük, kripto FETÖ'cülerin çok iyi ayıklanması gerektiğini belirtti.

FETÖ, canlı bombalara cennet vadediyor
20 Aralık 2016 Salı 14:40

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a suikast düzenleyen polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ'cü olduğu belirtiliyor. 1994 aydın Söke doğumlu Suikastçı Altıntaş'ın FETÖ'cü olduğuna dair kanıtlar ortaya çıkıyor. FETÖ ile mücadele eden Latif erdoğan, FETÖ'nün artık intihar eylemlerine başladığını ifade etti. 

FETÖ Artık İntihar Saldırılarına Başladı

Fethullah Gülen'e bir dönem en yakın isimlerden biri olan Latif Erdoğan'a göre suikastçi polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş "yüzde bir milyon FETÖ'cü." O dönemde Polis okullarının büyük ölçüde FETÖ'nün kontrolünde olduğunun altını çizen Latif Erdoğan "FETÖ artık intihar saldırılarına başladı. Bu çok tehlikeli bir süreç. Çok dikkatli olunması gerekir." açıklamasında bulundu. 

FETÖ canlı bombalara cennet vadediyor

Bir dönem Erzurum'da Gülen Vakfı'nda müdürlük yapan Ümit Akdemir FETÖ'cülerin cennet vaadi sunduğunu söyledi. Akdemir,  "Bu eylem cinnet geçiren bir FETÖ'cünün eylemi. Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ'cü olduğundan hiç şüphem yok. Savaşı kazanamadıkları için artık bu tarz intihar saldırılarına başladılar. Fetullah son sohbetinde bırakın dünyayı ölün manasında şeyler söylüyor. FETÖ canlı bombalara cennet vadediyor. FETÖ artık ölümüne saldıracak. Yeni bir saldırı tarzı geliştirdiler. Bu da artık intihar saldırısı olacak." dedi.

Kripto FETÖ'cüler iyi ayıklanmalı

Fethullah Gülen'e bir dönem yakın isimlerden biri olan Hayati Küçük ise saldırganın seçilmiş bir canlı bomba olduğunu söyledi. Küçük şunları söyledi;

"Saldırganı tanıyanlar bana mesajlarla önemli mesajlar gönderiyorlar. Bu kişi bildiğimiz FETÖ'cü. Yakında ev abileri ve ev arkadaşlarının resimleri ortaya çıkacak. FETÖ'nün seçilmiş bir canlı bombası. İçine kapalı ama herşeyi yapabilecek biri. Rehber abisi çok iyi hazırlamış. Kripto FETÖ'cüler çok iyi ayıklanmalı. Başka bir çaremiz yok. "

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.