Eyüp Sabri Tuncer kolonyalarının sahibi Sabahattin Tuncer vefat etti

Eyüp Sabri Tuncer Kolonyalarının sahibi olan Sabahattin Tuncer, hayatını kaybetti. Dev markanın sahibi olan Tuncer'in cenazesi ikindi namazı sonrasında defnedilecek.

Eyüp Sabri Tuncer kolonyalarının sahibi Sabahattin Tuncer vefat etti
23 Ekim 2016 Pazar 13:12

Eyüp Sabri Tuncer Kolonyalarının sahibi olan  Sabahattin Tuncer, 10 gündür tedavi gördüğü hastanede dün akşam yaşamını yitirdi. Cumhuriyetin kurulduğu 29 Ekim 1923 tarihinde doğan Tuncer, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Yaşa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle hastanede tedavi gören Tuncer'in cenazesi, ikindi namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından Mamak Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

1960 yılında babası Eyüp Sabri Tuncer'in ısrarı üzerine markanın başına geçen Tuncer, Türkiye'nin ilk esans formülünü yapan kişisi olarak tanınıyordu ve narenciye çiçeklerinin kokusunu ilk çıkaran kişi olma unvanına da sahipti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.