Euronews'in Vezneciler haberinde yaşanan skandala tepkiler büyüyor

İstanbul Vezneciler saldırısında Euronews'de haber sonrası mikrofonun açık bırakılması sonucunda yaşanan skandal büyük tepkiye neden oldu.

Euronews'in Vezneciler haberinde yaşanan skandala tepkiler büyüyor
08 Haziran 2016 Çarşamba 13:05

İstanbul, Vezneceliler Çevik kuvvet polislerini taşıyan araca yapılan bombalı saldırı sonrasında 7 polis ve 5 sivil hayatını kaybederken 35 kişinin yaralandı. Dünyanında gündemine oturan İstanbul Vezneciler saldırısında Euronews'de haber sonrası mikrofonun açık bırakılması sonucunda yaşanan skandal büyük tepkiye neden oldu.

Türkiye'nin de finansörleri arasında yer alan Avrupalı haber kanalı Euronews'de Vezneciler saldırısı haberi sonrasında mikrofon açık unutulmasının ardından Muhabir Bora Bayraktar ve program sunucusu arasında geçen diyalogtaki "Tamam ağzına sağlık... İyi oldu mu? He güzel oldu, iyi saydırdın" ifadeleri sosyal medyada paylaşılması üzerine büyük tepki çekti.

Twitter adresinden açıklama yapan Bora Bayraktar, "11 kişi can vermiş Türkiye bir kez daha hedef alınmışken, iki gazetecinin "yayın nasıldı" konuşmasıyla meşgul olmak "gerçek habercilik" oldu. "Yayın nasıl oldu" dedim. Arkadaşım da "iyi oldu, iyi saydırdın" derken hızlı ve canlı anlatıma vurgu yaptı. Hepsi bu.Yayını baştan sona izlerseniz sadece ne oldu, kimler yapmış olabilir, bundan sonra ne olur sorularına yanıtlar var." diye yazdı.


Etiketler; #vezneciler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.