Eskişehir'de hareketlilik - Darbe karşıtı subaya FETO'cü askerden suikast girişimi

TSK içerisinde bulunan FETÖ'cü subayların temizliği operasyonu hız kesmeden devam ediyor. Darbecilere karşı yürütülen operasyonda Eskişehir'de bulunan Hava Harekat Merkezi'nde hareketlilik gözlemlendi. FETÖ'cü bir yüzbaşının, darbe karşıtı devletine bağlı üst rütbeli bir subaya suikast girişimi şüphesiyle gözaltına alındığı ifade edildi.

Eskişehir'de hareketlilik - Darbe karşıtı subaya FETO'cü askerden suikast girişimi
22 Temmuz 2016 Cuma 14:25

15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'nin birliği ve bütünlüğüne kast eden FETÖ'cü teröristlerin TSK içerisinden temizlenmesi operasyonu devam ediyor. Eskişehir'de bulunan Birleştirilmiş Harekat Merkezi'nde yoğun bir hareketlilik gözlemleirken FETÖ'cü bir yüzbaşı rütbesindeki subayın, üst rütbeli darbeye karşı bir subaya suikast girişi düzenleyeceği iddia edildi. İddia üzerine FETÖ'cü subay gözaltına alındı. 

TSK içerisinde gizlenmiş FETÖ'cü teröristlerin bulunduğu ifade edilirken, Albay rütbesinde FETÖ'cü subayların yer aldığı ve darbeye karşı mücadele eden üst rütbelilere karşı suikast girişimleri olabileceği belirtiliyor. Güvenlik güçleri bu konuda tedbirlerini arttırıyor. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hatice - 8 yıl önce
Yeter artık bu darbe kelimesinden mideniz bulandı hepsini assinlar kurtulalim.3 günlük dünyada kurulmuş duzende yaşayın huzurlu bir şekilde ölüm var ölüm öbür dünyayı düşünün....