Eski CHP milletvekilinin oğlu da vezneciler saldırısında şehit oldu

İstanbul Vezneciler saldırısında şehit olanların arasında eski CHP Milletvekili Zeki Karagözlü'nün oğlunun da olduğu öğrenildi.

Eski CHP milletvekilinin oğlu da vezneciler saldırısında şehit oldu
07 Haziran 2016 Salı 15:05

İstanbul Vezneciler saldırısında şehit olanlar arasında eski CHP'li milletvekili Zeki Karagözlü'nün oğlu olduğunun da olduğu öğrenildi.

İstanbul Vezneciler'de sabah saatlerinde çevik kuvvet servis aracına bombalı saldırı düzenlendi. Sabah 08.40 sıralarında Çevik Kuvvet polislerini taşıyan aracın geçişi sırasında, yol kenarına park edilen bomba yüklü araç patlatıldı. Saldırıda 7 polis şehit oldu, 4 sivil hayatını kaybetti.

Hain saldırıda şehit olan Çevik Kuvvet'te görevli polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün, eski CHP Milletvekili Zeki Karagözlü'nün oğlu olduğu ve geçen yıl evlendiği ortaya çıktı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.