Eski AK Partili Vekil Faruk Ünsal ve Eşinden Kılıçdaroğlu'na destek

Adalet yürüşüşünün ikinci gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eski AK Partili vekilden destek geldi. AK Parti kurucularından olan ve partiyle yolları ayrılan Fatma Bostan Ünsal ile eşi Ak Parti Adıyaman eski Milletvekili Faruk Ünsal ve KHK ile ihraç edilen akademisyen Kılıçdaroğlu'na destek için yürüyüşe katıldı.

Eski AK Partili Vekil Faruk Ünsal ve Eşinden Kılıçdaroğlu'na destek
16 Haziran 2017 Cuma 15:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü gerçekleştiriyor. Türkiye'de adalet kalmadığını öne sürerek yürüyüş eylemi gerçekleştiren Kılıçdaroğlu'na destek geldi.  AK Parti kurucularından olan ve partiyle yolları ayrılan Fatma Bostan Ünsal ile eşi Ak Parti Adıyaman eski Milletvekili Faruk Ünsal, Kılıçdaroğlu'na destek için yürüyüşe katıldı.

Ankara Güvenpark'tan başlayarak yürüyüşe geçen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2 nci günde eylemine devam ediyor. Ellerindeki Adalet pankartlarıyla yürüyen Kılıçdaroğlu ve çevreine destek KHK'dan ihraç edilen akademisyen ve Eski AK Partili vekilden geldi. AK Parti kurucularından Fatma Bostan Ünsal ile eşi Ak Parti Adıyaman eski Milletvekili Faruk Ünsal ve KHK ile üniversiteden ihraç edilen Prof. Cihangir İslam, Kılıçdaroğlu'na destek verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.