Esenyurt Polis Merkezine Silahlı Saldırı

İstanbul Esenyurt'ta Kıraç Polis Merkezi'ne kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe karşılık verilmesi üzerine kaçan zanlıları yakalama çalışması başlatıldı.

Esenyurt Polis Merkezine Silahlı Saldırı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

İstanbul (AA) - İstanbul’un en kritik bölgelerinden biri olan Esenyurt’ta polis karakoluna kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından uzun namlulu silahlar ile ateş açıldı. Açılan ateşe polisin karşılık vermesi ile kaçan 2 kişiyi yakalamak için özel harekat polisleri ve helikopter destekli arama çalışması başlatıldı.

Görgü tanıklarının bildirdiğine göre, önce bir el silah sesi duyuldu, ardından da seri olarak ateş açıldı. Açılan ateşe Kıraç Polis Merkezi’nde görevli polis memurlarının karşılık vermesi üzerine kısa bir süre çatışma yaşandı.  

Hürriyet Caddesi’ndeki Kıraç Polis Merkezi’ne yapılan silahlı saldırının ardından Büyükçekmece  İlçe Emniyet Müdürü de olay yerine gelerek bilgi aldı. Özel harekat polisleri kaçan zanlıların civardaki binaların içerisine saklanma ihtimalini de hesaba katarak geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.