Erdoğan: Yeni 15 Temmuz'lara var mıyız?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, milletin huzurunu kaçıranların bedel ödeyeceklerini belirterek ' Nice canlar feda etmiş millet olarak, meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak bize yakışmaz. Gerekirse bu yolda yeni Çanakkale'lere, yeni 15 Temmuz'lara var mıyız?' ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Yeni 15 Temmuz'lara var mıyız?
12 Ağustos 2017 Cumartesi 19:20

Isparta'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör örgütlerine âdeta meydan okudu. Erdoğan 'Ecdadımızdan aldığımız kanla, yüreğimizden gelerek diyoruz ki başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, hakkın ve hakikatin sesini durduramayacaksınız. Nice canlar feda etmiş millet olarak, meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak bize yakışmaz. Gerekirse bu yolda yeni Çanakkale'lere, yeni 15 Temmuz'lara var mıyız? ' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep 

Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan detaylar şöyle:

Toplu konutta 4 bine yakın projeyi Isparta'da hayata geçirdik. Isparta-Antalya yolu büyük ölçüde tamamlandı. Eskişehir'den Antalya'ya uzanan projemizin güzergahında Isparta'da var. Sürekli hizmetlerimize yenilerini ekliyoruz. Şimdi burada kamu yatırımlarımız, 252 milyon liralık yatırımlarımızın açılışlarını yapıyoruz. Eğitimde 28 milyon, gençlik ve sporda 58 milyon...

TOKİ, çeşitli kurumlarımız yeni binalar inşa etti. Isparta belediyemiz 17, ilçe belediyelerimiz 18 milyonluk yatırımlarını tamamladı. Bu yatırımları Ispartamıza kazandıran bakanlık ve belediyelerimize teşekkür ediyorum. Isparta kadim bir şehir. Son 800 yıldır da Türk milleti olarak bu topraklarda kendi hükümdarlığımız altında yaşıyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.