Erdoğan: ''Katar'a her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar yemeğinde, Türkiye'nin gündemine oturan Katar Krizi'ne değindi.

Erdoğan: ''Katar'a her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.''
09 Haziran 2017 Cuma 22:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatını ağırladığı iftar programında konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

6 Nisan halk oylamasında tercihleri ile Türk demokrasisine çağ atlatan herkese teşekkür ederim.

Karşımızda kimler bir araya gelirse gelsin, gelecekleri de var. Biz hep kararlı ve planlı yürüdük. Bir metal eskimesi var. Bunu atmamız lazım ve 2019'a bu şekilde girmemiz lazım. Bize rehavet yakışmaz.

Bu kutsal Ramazan'ı komşularımız başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde Müslümanlar 1 tas çorbaya, huzura aç geçiriyor.Liderler ve Körfez halkı, sizlere sesleniyorum; kardeş kavgasının kazananı olmaz. İftiralarla bir yere varılmaz.

Kriz simsarları daha Körfez Krizi'nin ilk anından itibaren mutluluklarını dile getirdiler. Bizim bu tezgahı bozmamız gerekiyor. Katar'a gıda, ilaç vermemizden rahatsız olanlar var. Kusura bakmayın biz Katar'a her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Katar'a ambargo tamamen kaldırılmalı, kardeşler arasında bu olmamalı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.