Erdoğan'ın kaldığı oteldeki polisleri garson kurtardı!

Darbe gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenleyen darbeci askerlerin rehin aldıkları polisleri otelde bulunan bir garson tarafından kurtarıldığı ortaya çıktı.

Erdoğan'ın kaldığı oteldeki polisleri garson kurtardı!
23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:47

15 Temmuz darbe gecesi ölüm listenin başında yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenlemek için Marmaris'teki otele yapılan baskında FETÖ'cü askerler tarafından kelepçelenen polisleri otelin garsonu kurtardığı ortaya çıktı.

Erdoğan’ın otelden ayrılmasından 15 dakika sonra yoldan geçenlere oteli sorarak gelen ağır silahlı darbeci askerlerin baskın yaptığı otelde yaşananlar ile detaylar ortaya çıkmaya başladı. SAT ve MAK timleri tarafından yapılan baskında çıkan çatışmada Cumhurbaşkanlığı artçı korumalarından 2 polisi şehit edilirken 1 emniyet amiri ve 7 polis ise çatışmaya devam etti.

Çatışma sırasında cephaneleri biten polisler, darbecilere “Kimsiniz? Müzakere edelim. Ne istiyorsunuz” diye sordu. “Müzakere edelim” yanıtı veren darbeciler, silahsız olarak yanlarına giden emniyet amirini derdest edip plastik kelepçeyle bağladı.“İnimize inecektiniz, bak biz sizin ininize indik” diyerek darp eden darbeciler emniyet amirinden sonra diğer polislerin elleri de arkadan kelepçelendi.  

Cumhurbaşkanı'na saldırı yapmak için gelen darbeci askerler oteli aramak için polislerin yanından ayrıldı. Polislerin kelepçelendiğini fark eden garson, kırdığı bir şişeyle plastik kelepçeleri keserek polisleri kurtardı.

Kaynak: HABERTÜRK

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.