Diyarbakır'dan acı haber: 3 şehit

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında 2 asker ve bir polis şehit oldu.

Diyarbakır'dan acı haber: 3 şehit
19 Şubat 2016 Cuma 09:29

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Diyarbakır Sur'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonlar sırasında 2 asker ve 1 polisin şehit olduğu bildirildi. 

Genelkurmay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"19 Şubat 2016 Cuma günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız ve bir kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 05.45’de şehit olmuşlardır.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli
ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımızın mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cCc - 8 yıl önce
Türkiye güçlü bir devlet artık. Şehitlerimizin başı sağ olsun.Allah kalanlara yardım etsin