DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu Erdoğan'a hakaretten gözaltına alındı

DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddiasından dolayı gözaltına alındı. Disk Başkanı Kani Beko, gözaltı kararını sosyal medya üzerinden açıkladı.

DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu Erdoğan'a hakaretten gözaltına alındı
17 Haziran 2016 Cuma 10:08

DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarek ettiği gerekçesiyle sabah saatlerinde gözaltına alındı. Diyarbakır'da görüleen bir davada Cumhurbaşkanına hakaret eddiği iddiasıyla DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu hakkında mahkeme gözaltı kararı çıkardı. Kararın çıkmasının ardından sabah saatlerinde Almanya uçağına binmek üzere olan Çerkezoğlu gözlatına alındı.

DİSK Genel Başkanı Kâni Beko, sosyal meday hesabı twitter üzerindne DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nun İstanbul'dan Almanya'ya giderken Sabiha Gökçen Havalimanında gözlatına alındığını duyurdu. Beko,"Hasta bir akrabasını ziyaret etmek üzere Almanya'ya giderken havaalanında gözaltına alınmış. Gerekçe daha önce yaptığı bir konuşma"  dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.