DHMİ Genel Müdürlüğü 139 Personel Açığa Aldı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam eden toplam 139 personeli açığa aldı.

DHMİ Genel Müdürlüğü 139 Personel Açığa Aldı
22 Temmuz 2016 Cuma 22:20

Fethullahçı Terör Örgütüne yönelik yapılan operasyonlar ve baskınlar devam ederken tüm gelişmeleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı dikkatle takip ediliyor. Buna göre söz konusu kamu kurumlarında şuana kadar binlerce personel açığa alınırken Fethullahçı Terör Örgütü üyeliği tespit edilip daha önce suça karıştığı belgelenen şahıslar hakkında tutuklanma kararı çıkmaya devam ediyor. FETÖ üyelerinin Türkiye'den tamamen temizlenebilmesi için sürecin oldukça hızlı işlemesini sağlamaya çalışan Emniyet Genel Müdürlüğü personelleri yeni operasyonlara devam etmektedir. FETÖ operasyonlarında bir şokta Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne yapıldı.

139 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

Fethullahçı Terör Örgütü üyeliği olduğu düşünülen şahıslar hakkında soruşturmalar devam ederken yapılan operasyonlar ile yeni gözlatılar devam ediyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklama ile kendi bünyelerinde istihdam eden toplam 139 personelin görevden uzaklaştırıldığı duyuruldu.

İlerleyen günlerde yine aynı Genel Müdürlülük için yeni operasyonların yapılacağı gündeme gelmekte olup diğer kamu kurumları ve bakanlıkarda istihdam eden personeller hakkında soruşturmalar devam ediyor. Fethullahçı Terör Örgütü, PDY ya da PKK gibi örgütler ile bağlantısı olduğu düşünülen şahısların sorguları devam ederken tutuklanan kişi sayısının daha da artacağı tahmin edilmektedir. Bakanlık hangi bakanlıklarda kaç personel açığa alınmaya devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.