Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk şehit oldu

Dün Mardin'de terör örgütü PKK mensuplarının hain saldırısında yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, şehit oldu.

Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk şehit oldu
11 Kasım 2016 Cuma 09:51

Dün PKK'nın hain saldırısı sonucu yaralanan 35 yaşındaki Derik Kaymakamı Fatih Safitürk (35) şehit oldu.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Mardin'in Derik Kaymakamlığına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün, Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi. 

Yerlikaya, ambulans helikopterle Gaziantep'e getirilen Safitürk'ün Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesinde yapılan ameliyatın ardından bu sabah 07.46'da yoğun bakım ünitesinde ebediyete intikal ettiğini belirtti. 

Ali Yerlikaya, "Terör saldırısında şehit olan Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve ülkemize başsağlığı diliyorum." dedi.

Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün cenazesi, işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Sakarya’ya gönderilecek.

PKK'lı teröristlerin Derik Kaymakamlık binasına saldırısı sonucu yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi sürerken şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün PKK'yla nasıl bir mücadele ettiğine dair ayrıntılar ortaya çıktı. Hendek terörüne izin vermeyen Safitürk, bombalı tuzaklara karşı asfalt çalışmalarını bizzat takip etmiş.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 7 yıl önce
Milletimiz başı sağolsun.
Avatar
Akif - 7 yıl önce
Rabbim rahmet eylesin. Teröristleri de kahreylesin