Denizli'de okulun Türk bayrağı şeklindeki kapılarına soruşturma

Denizli'nin Baklan ilçesinde bir lisenin Türk bayrağı şeklinde boyanan kapıları kaldırılırken ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'de okulun Türk bayrağı şeklindeki kapılarına soruşturma
16 Aralık 2016 Cuma 21:13

Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin kapıları, hayırsever bir iş adamı tarafından boydan boya ay-yıldızlı Türk bayrağı şeklinde boyanarak restore edildi.
Lavabolara açılan kapının da Türk bayrağı şeklinde boyanması üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever bir iş adamının okulun tüm kapılarını değiştirdiğini belirterek, "Lavabolara giden kapı dahil okuldaki bütün kapılar Türk bayrağı şeklinde boyanarak yenilenmiş. Olayın öğrenilmesi üzerine Türk Bayrağı Kanununa aykırı olduğu için kapıların tamamını kaldırttık. Olayla ilgili de inceleme ve soruşturma başlattık." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.