Deniz Baykal'dan Cumhuriyet Gazetesi yorumu

​CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal, dün yaşanılan ve eleştirilerin odağı olan Cumhuriyet Gazetesi operasyonu hakkında sert konuştu.

Deniz Baykal'dan Cumhuriyet Gazetesi yorumu
01 Kasım 2016 Salı 08:12

​CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal'da dün Cumhuriyet Gazetesi'ndeki FETÖ operasyonu hakkında ilk yorumunu yaptı. CNN Türk'ün canlı yayınına katılan Deniz Baykal, sert şekilde eleştirdiği Cumhuriyet gazetesi operasyonunun FETÖ soruşturmasını sulandıracağını vurguladı.

Deniz Baykal'ın açıklaması:

”Yargıyla ilgili çok ciddi kaygı verici bir tablonun bulunduğu bu operasyonla ortaya çıkmıştır. Savcılık çok ince biçimde bir açıklama yaptı. Savcılık ince bir yaklaşım içine girmiş. Açıklamada diyorki, FETÖ’cü ve PKK üyesi olmamakla birlikte onlar adına suç işleyen kişileri soruşturmak üzere’’ diyor. Bunun inandırıcı bir yönü yok””

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.