Davutoğlu'ndan sonra Hakan Fidan da mı görevini bırakıyor?

MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 16.00'da bir görüşme gerçekleştirecek. Kulislerde sırada Hakan Fidan isminin istifa edeceği söylentileri dönüyor.

Davutoğlu'ndan sonra Hakan Fidan da mı görevini bırakıyor?
05 Mayıs 2016 Perşembe 14:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün akşam Beştepe'de gerçekleştirdiği kritik görüşme sonrasında bugün AK Parti MYK toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında açıklamada bulunan Başbakan Davutoğlu, 22 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecek Genek Kurul Toplantısında görevini devredeceğini ve yeniden aday olmayacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün de MİT Müsteşarı Fidan'la görüşecek. Saat 16.00'da Beştepe'de gerçekleştirilecek görüşme öncesi kulislerin duvarları dedikodularla yankılanıyor: Sırada Hakan Fidan mı var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MİT Müsteşarı Fidan'ın kritik görüşmesi öncesi, sırada Hakan Fidan var iddiasını gündeme getirdi. Söylentilere göre Fidan'ın koltuğu sallantıda. 

Erdoğan ve Fidan arasında gerçekleşecek görüşme, Erdoğan'ın perşembe günü devlet yöneticileri ile gerçekleştirdiği olağan görüşmelerden biri. Ancak yaşanan son gelişmelere göz önüne alınınca, kritik bir görüşme olabileceği dedikoduları çıktı.

Ankara kulislerinde  Hakan Fidan'ın Davutoğlu ile olan yakın ilişkisine dikkat çekiliyor. Fidan hatırlanacağı gibi Davutoğlu tarafından vekil adayı yapılmıştı. Erdoğan bu karara sert çıkınca atınca da  Hakan Fidan adaylığını geri çekip MİT'in başına dönmüştü. O günden beri  Hakan Fidan'ın  Beştepe nazarında 'güven' kaybettiği söyleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.