Darbeci askerlerden Murat Dağlı, eski hakem çıktı

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast yapmak için Marmaris'te otele operasyon düzenleyen darbeci askerlerden biri olan Murat Dağlı'nın Süper Lig'de eski hakem olduğu ortaya çıktı.

Darbeci askerlerden Murat Dağlı, eski hakem çıktı
18 Temmuz 2016 Pazartesi 11:45

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast yapmak için Marmaris'te otele  operasyon düzenleyen darbeci askerlerden yakalananlardan birinin Skorsky helikopteri kullanan Kara Pilot AlbayMurat Dağlı'nın, eski yan hakem olduğu belirlendi.

Rütbesi sökülerek adliyeye sevk edilen eski hakem olan Kara Pilot Albay Murat Dağlı, hakemlik yaptığı dönemde Süper Lig'de eski hakemlerden Serdar Tatlı'nın yardımcılığını üstlendi. 2002 yılında oynanan ve olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzon- Beşiktaş maçındada görev almıştı.


Etiketler; #darbe girişimi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.