Cumhurbaşkanı Referandum için 2 Günde 5 Şehir Gezecek..

Cumhurbaşkanı, körfez ülke ziyaretlerini bitirince referandum için 2 günde 5 şehir ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı'nın ilk durağı Kahramanmaraş olacak.

Cumhurbaşkanı Referandum için 2 Günde 5 Şehir Gezecek..
15 Şubat 2017 Çarşamba 21:05

Cumhurbaşkanı ''evet" için destek isteyecek.Aynı zamanda konuşmasında "hayırı" da anlatacak, kimlerin, neden "Hayır" dediğine değinecek, güven ve istikrar vurgusu yapacak.
 

İLK ZİYARET KAHRAMANMARAŞA...

Recep Tayyip Erdoğan, körfez ülke ziyaretlerini bitirince referandum için çalışmalara başlayacak. Hafta sonu 5 ile gitmesi beklenen  Cumhurbaşkanı'nın ilk ziyareti Kahramanmaraşa olacak.

Anayasa değişiklik teklifini onaylamada  Mersin ve  Aksaray'a giden Erdoğan'ın, iki günde beş ziyaret gerçekleştirmesi planlanıyor.

2 GÜNDE 5 ŞEHİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan körfez ülkeleri ziyaretini bitirince sahaya inecek. İlk durak cuma günü Kurtuluş Savaşı'nda işgale direnişi nedeniyle İstiklal Madalyası sahibi olan  Kahramanmaraş olacak.  Kahramanmaraş'ı,  Malatya,  Elazığ,  Gaziantep ve Adıyaman takip edecek.

Cumhurbaşkanı'nın başta büyükşehirler olmak üzere en az 30 ile gitmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacak olan Erdoğan, "tek adamlık" eleştirilerine de cevap verecek. İlk adımın 2007 referandumu ile atıldığını, devamının 2010'daki cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi ile geldiğini söyleyecek Erdoğan, yapılan değişiklikle bu adımının tamamlanacağını vurgulayacak.

"HAYIRI" DA ANLATACAK

Cumhurbaşkanı konuşmasında "hayırı" da anlatacak, kimlerin, neden "hayır" dediğini açıklayacak, güven ve
 istikrar vurgusunu destekleyecek.

Türkiye için yapılan çalışmaları açıklayacak olan Erdoğan, bu hizmetlerin devam edeceğini halka duyuracak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.