Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'i andı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'i andı. Ölümünün 13 üncü yıl dönümünde Bilge Kral'ı anan Erdoğan, İzzetbegoviç'e Allah'tan rahmet diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'i andı
19 Ekim 2016 Çarşamba 20:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Bosna Hersek'in Bilge Kral'ı Alya İzzetbegoviç'in 13 üncü vefat yıldönümünde Bilge Kral'a Allah'tan rahmet diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vefatının 13’üncü sene-i devriyesinde #Aliyaİzzetbegoviç’e Allah’tan rahmet diliyorum." dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Bosna Hersek'in Bilge Kral2ı Aliya İzzetbegoviç'in ölüm yıldönümünü andı. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Erdoğan, "Dost ve kardeş #Azerbaycan halkının ve @PresidentAZ Sayın Aliyev'in 18 Ekim Bağımsızlık Günü'nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Bugün Bosna-Hersek’in ilk Cumhurbaşkanı, büyük mücadele ve fikir adamı Aliya İzzetbegoviç’in 13’üncü vefat yıldönümü.Boşnakları, maruz kaldıkları soykırıma rağmen mücadele için ayakta tutan bu büyük insanın hatırasını yaşatmak, her Müslümanın vazifesidir. Vefatının 13’üncü sene-i devriyesinde #Aliyaİzzetbegoviç’e Allah’tan rahmet diliyorum." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baba - 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun