Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika bedelli askerlik açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde sürekli gündeme gelen bedelli askerlik gelecek mi? sorusuna yanıt veren Erdoğan, bedelli bekleyenleri üzdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika bedelli askerlik açıklaması
13 Haziran 2017 Salı 12:30

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin sürekli büyüdüğünü ifade eden Erdoğan, Uyuyan Değil, Çalışan bir Türkiye olduğunu dile getirdi. Erdoğan, son gülerde sıkça gündeme gelen bedelli askerlik ile ilgili önemli açıklamada bulundu. Peki bedelli askerlik geliyor mu? İşte detaylar. 

Uyuyan Değil, Çalışan Türkiye Var

1915 Çanakkale Köprüsü'nün temelini attık, oranın yapımı gerçekleşecek. Bunlar bir yerlere cevap. Sadece ülke içi değil, aynı zamanda dünyaya cevap. Uyuyan bir Türkiye yok. Çalışan, gayret eden bir Türkiye var. Gençler bu dinlediklerinizi, şehirlerinize döndüğünüz zaman oralarda da anlatın.

Olur ya, her şey güzel ama bilmek, anlamak, onu adeta dalga dalga kenara doğru ötelemek gerekiyor. İnsanoğlu unutur, devamlı hatırlatmak lazım. Cumhurbaşkanı, başbakan neden hep konuşuyor demeyin, anlatacağız ki unutulmasın.

Bedelli Askerlik ile ilgili son çıkan konulara değinen Erdoğan, şuan bedelli askerliğin gündemde olmadığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bedelli askerlik yok, dedikodusu var" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.