Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o doktora iftar daveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Niğde Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Filiz Demir'i 33 günlük Sude bebeğe karşı davranışından dolayı özel davetli olarak iftara davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o doktora iftar daveti
27 Haziran 2016 Pazartesi 09:11

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Niğde’deki trafik kazasında anne ve babasını kaybeden 33 günlük Sude bebeğe karşı anne şefkati ile emziren Niğde Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Filiz Demir’i özel davetli olarak iftara davet etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bugün esnaflar için verilen iftar yemeğine katılacak olan Demir, Cumhurbaşkanının iftar davet etmesinin gurur verici olduğunu belirtti. Demir,"Sayın Cumhurbaşkanımız, Buse bebeği emzirdiğim haberi görmüş. Beni özel davetli olarak çağırdı. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Kaynak: Sabah


Etiketler; #iftar
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.